lägenhet

Om ett par timmar är det dags att åka tillbaka igen. Ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen. (Och jag kommer hata mig själv imorgon för att ha skrivit detta).

Satt och kikade på lite lägenheter på blocket innan idag. Hittade en perfekt liten vindsvåning i centrala Göteborg, 20 meter från avenyn.

Mamma, jag hoppas inte att du åt någonting för då lär du väl ha satt i halsen när du läste detta ;)


Där hade jag trivts bra!

bilder


På en stol i filmsalen

 

 

 


Besök av starke-adolf

 

 

 


Abrahamsson i bastun

 

 

 


Jag och Abrahamsson på bussen hem igår.

 

 

 


Allmänt lökande i måndags.

 

 

 


Rydholm gav mig min säng i present. Fint omsnörad av ett första förband!

 

 

 


Andersson aka hajen aka ramboo.

 

 

 


På vägen hem igår var vi tvugna att stanna och vänta in en annan buss då den nuvarande stannade hela tiden. Malmberg och Hellqvist.

 

 

 


Andersson.

 

 

 


Hajen igen.

 

 

 



 

 

 


Johansson och jag.

 

 

 



 

 

 


Haha mycket smickrande! Även detta på en stol i filmsalen.


påsk & blondering

Godkväll!
Veckan har varit förvånandsvärt lugn och två dagars extra permission satt mycket fint!

Tiden är kommen då det är dags att lämna ön. Säga tack och adjö till befälen, älskade bastun, de andra finfina personerna i de andra plutonerna och ön i sig. Ön som går mot blomstrande tider, lugnet och tryggheten. Vår lilla ö utan varesig bilar eller rusning. Befälen som faktiskt varit anmärkningsvärt mänskliga och konversationsbara de senaste dagarna.
Det finns mycket jag kommer sakna på vårt lilla alcatraz och som nämndes ovan har jag umgåtts endel med 2 personer från två andra plutoner de senaste veckorna. Två väldigt fina människor som jag måste hålla kontakten med.

Vi har även nått stadiet då en storstad kan sitta som en smäck. Komma upp till ett nytt kompani med nya människor och annan miljö. Staden som har mitt fotbollshjärta! Åh, jag kommer trivas som fisken där uppe.

På onsdag bär det av och då ska vi ha med oss ALL materiel vi har på Kungsholmen. Det är bedrövligt mycket grejer och jag kommer ihåg vansinnet från första dagen då vi skulle ta med allting från Karlskrona örlogshamn ut till Kungsholmen. Ett rent helvete!

Förhoppningarna är givetvis många men det är med förtvivlan jag tänker på att vi inte kommer ha någon sommarledighet. Jag som skulle resa, slappna av och bara finnas. Så som jag gjorde precis innan inryck.

Sitter här med blondering i huvet och det må vara sista gången jag gör det för nu har jag tröttnat rejält på hårhelvetet. Började för ett par veckor sedan med min resa från brunett till blondin. En resa jag gjort sååå många gånger förut och som alltid slutat på samma vis! Man blir orange, gul, och sedan blond. Färgerna är dock inte det värsta utan det är att det tar sån bedrövlig tid. Mellan färgningarna måste håret få massa näring i form av inpackningar annars tar det inte åt sig av färgen. Well, det är ju trots allt påsk så det får vara okej att ha gult hår.

Imorgon ska jag jobba för första gången sedan december, pjuuh. Kommer kännas konstigt och jag har faktiskt lite ångest. 11-20 måste vara det drygaste passet man kan jobba..

Har blivit lite bilder denna veckan så jag slänger upp dem i ett eget inlägg. Pussciao

RSS 2.0